EUR: 317,74 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Szekszárd

TISPOL a megyében

A megengedett sebességet túllépők voltak az ellenőrzések középpontjában Tolna megyében. A rendőrség a TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján az elmúlt héten tartotta meg Magyarországon a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést.

Az európai kampány ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult – tudtuk meg Molnár Ágnestől, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

A Tolna megyei rendőrök 106 esetben intézkedtek az akció során. Fotó: police.hu

A Tolna megyei rendőrök az ellenőrzés ideje alatt 106 gépjárművezetővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, további 18 esetben szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást kezdeményeztek a felelősségre vonás érdekében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.