EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Titkos esküvőt tervez Szíj Melinda

Néhány hónappal ezelőtt csomót operáltak ki Szíj Melinda torkából. Az énekesnő rettegett, hogy elveszíti a hangját, és többé nem énekelhet. Azóta már jól van, sőt a műtét utáni első nagyobb fellépését és titkos esküvőjét tervezgeti.

A Megasztár ötödik évadának egyik legmegosztóbb figuráját, Szíj Melindát különc viselkedése, öltözködése és elképesztő tehetsége miatt zárta szívébe az ország. Melinda, bár a hétköznapokban jogi asszisztensként dolgozik, azóta is énekel, néhány hónappal ezelőtt azonban nem volt biztos, hogy a színpadon maradhat. Egy csomót találtak a torkában, amit azonnal műteni kellett. – Korábban is tudtunk róla, de mindig jóindulatú daganatnak hitték, az egyik szövettani vizsgálat azonban kimutatta, hogy mégsem az. Az orvosok azonnali műtétet javasoltak. Pár hét haladékot kértem, nem akartam lemondani a fellépéseimet, ezért kicsit meg is dorgáltak. Ilyenkor ugyanis az időtényező  nagyon lényeges. Adott esetben pár hét késlekedés is végzetes lehetett volna – mesélte immár teljes nyugalommal Melinda, aki Istenbe és párjába kapaszkodva vészelte át ezt a bizonytalan időszakot.


Melinda félt, hogy elveszíti hangját

– A hitem és Attila végig velem voltak, de a műtét után igazi megváltás volt az orvosom első mondata: énekelhetek. Rettegtem ugyanis, hogy elveszítem a hangomat, ettől talán jobban féltem, mint magától a betegségtől. Ha nem állhatnék ismét színpadra, hiába gyógyultam volna meg, egy részemet elvette volna a kór – mondta az énekesnő, aki augusztus közepén térhet vissza, hogy egész estés koncertet adjon. – Április végén már pár szám erejéig színpadra állhattam, de ügyelnem kellett a fokozatosságra. Augusztusban ismét egész estés koncerteket adtam, legközelebb pedig szeptember 26-án lépek fel  – tette hozzá boldogan Melinda, aki párjával és egyben menedzserével, Attilával való titkos esküvőjéről is mesélt a Lokálnak. Rajongóból lett szerelme, Atilla még nem vette el az énekesnőt, noha sokan ezt hiszik, ugyanis több éve együtt élnek.

Melinda és párja, Attila titkos esküvőt terveznek

– Két évvel ezelőtt, amikor Melinda ötéves távkapcsolat után hozzám költözött, a gyerekeink áldását is megkaptuk, de azóta sem házasodtunk össze. Most is úgy élünk, mint a házasok, és tudjuk, hogy nem ezen múlnak az érzelmek, mégis jó lenne összekötni az életünket – mesélte Attila, akitől Melinda vette át a szót.


– Szeretjük egymást így is – mosolygott az énekesnő, aki elárulta, hogy tervezik a nagy napot. – Templomi szertartás biztosan lesz, mindkettőnknek fontos a hit. Nagy bulit azonban nem tervezünk, nem a mi stílusunk. Szép szolidan, csendesen, de annál nagyobb ünnepként szeretnénk megélni ezt a napot. Mindenképpen titokban fogjuk megtartani, szűk körű ceremónia lesz, és csak később fogjuk világgá kürtölni – mesélte boldogan Melinda.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.