EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Tizedik gyereke mentheti meg Murphy kapcsolatát

Eddie Murphy és Paige Butcher közösen második, az 57 éves színésznek azonban tizedik gyermekét várják. A baba érkezése váratlan volt a sajtó számára, az ismerősök azonban kapcsolatmentő, tervezett babaként beszélnek róla.

Paige Butcher Fotó: Profimedia, Splash

A színész és párja, Paige 2006 óta vannak együtt, két éve született meg kislányuk, Izzy, második gyermeküket – Eddie-nek a tizediket – pedig decemberre várják. A baba nemét egyelőre nem lehet tudni, a család a kicsi érkezéséről sem szeretett volna beszámolni, a gólyahírt csupán a gyönyörű exmodell kerekedő pocakja tudatta a közönséggel.


Ez persze nem azt jelenti, hogy a színész ne örülne tizedik gyermeke érkezésének, csupán szerette volna egy ideig a családnak megtartani az örömét. A közeli ismerősök szerint azért is óriási a boldogság, mert a kicsi érkezésével tiszta lapot kezd a pár. Az elmúlt egy évben ugyanis hullámvölgybe került Eddie és Paige szerelme, fásultságról és megcsalásról is felröppentek hírek, ezt azonban nem erősítette meg senki. A kapcsolatért folytatott küzdelem gyümölcse pedig a hamarosan érkező baba lesz. A színész ráadásul tavaly elveszítette imádott bátyját, Charlie-t, ami nagyon megviselte, így ha a csöppség kisfiú lesz, állítólag az ő nevét kapja – írta az ENews.

Öt anyától születtek a gyerekek


A színész másik nyolc gyermeke négy anyától van. A legidősebb, 29 éves Eric édesanyja Paulette McNeely, öt gyermeke van korábbi feleségétől, Nicole Mitchell Murphytől, egy fia Tamara Hood egykori kolléganőjétől és egy kislánya a Spice Girls egykori énekesnőjétől, Mel B-től. – A szerelmi életem meglehetősen viharos, erre sosem voltam túl büszke, a gyermekeimre azonban mindig – mondta korábban a színész.

Kapcsolódó Cikkek