EUR: 322,01 Ft
CHF: 284,15 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Tizedik gyereke mentheti meg Murphy kapcsolatát

Eddie Murphy és Paige Butcher közösen második, az 57 éves színésznek azonban tizedik gyermekét várják. A baba érkezése váratlan volt a sajtó számára, az ismerősök azonban kapcsolatmentő, tervezett babaként beszélnek róla.

Paige Butcher Fotó: Profimedia, Splash

A színész és párja, Paige 2006 óta vannak együtt, két éve született meg kislányuk, Izzy, második gyermeküket – Eddie-nek a tizediket – pedig decemberre várják. A baba nemét egyelőre nem lehet tudni, a család a kicsi érkezéséről sem szeretett volna beszámolni, a gólyahírt csupán a gyönyörű exmodell kerekedő pocakja tudatta a közönséggel.


Ez persze nem azt jelenti, hogy a színész ne örülne tizedik gyermeke érkezésének, csupán szerette volna egy ideig a családnak megtartani az örömét. A közeli ismerősök szerint azért is óriási a boldogság, mert a kicsi érkezésével tiszta lapot kezd a pár. Az elmúlt egy évben ugyanis hullámvölgybe került Eddie és Paige szerelme, fásultságról és megcsalásról is felröppentek hírek, ezt azonban nem erősítette meg senki. A kapcsolatért folytatott küzdelem gyümölcse pedig a hamarosan érkező baba lesz. A színész ráadásul tavaly elveszítette imádott bátyját, Charlie-t, ami nagyon megviselte, így ha a csöppség kisfiú lesz, állítólag az ő nevét kapja – írta az ENews.

Öt anyától születtek a gyerekek


A színész másik nyolc gyermeke négy anyától van. A legidősebb, 29 éves Eric édesanyja Paulette McNeely, öt gyermeke van korábbi feleségétől, Nicole Mitchell Murphytől, egy fia Tamara Hood egykori kolléganőjétől és egy kislánya a Spice Girls egykori énekesnőjétől, Mel B-től. – A szerelmi életem meglehetősen viharos, erre sosem voltam túl büszke, a gyermekeimre azonban mindig – mondta korábban a színész.

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.