EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Belföld

Több ezer borral várják a fesztiválozókat

A Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja az érdeklődőket, a borozni, kikapcsolódni vágyókat szeptember 6–9. között a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Várban. Az idén a Balaton, a balatoni borászok és boraik, valamint a helyi gasztronómia és kultúra kerül a fókuszba.A borozni vágyók a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát kóstolhatják meg. A Borfesztivált megelőző első szakmai rendezvény már hosszú évek óta a Boregyetem, amelyet idén szeptember 3-án, hétfőn rendeznek meg a MOM Kulturális Központban. A résztvevők arra a kérdésre keresik majd a választ, hogy mely fajtáknak van jövőjük a Balaton körüli borvidékeken, gondolva itt a betegségekre és a klímaváltozásra.

A fesztiválon fellépőkből sem lesz hiány, hiszen a négy színpadon rengeteg előadó szórakoztatja majd a nagyérdeműt, többek között a Kiscsillag, a Tárkány Művek és a Rafael Márió Trió. A kedvezményes jegyek a www.aborfesztival.hu/hun/jegyvasarlas_4 weboldalon érhetők el.


Kapcsolódó Cikkek

  • Kiváló a magyar hal minősége

    Kiváló a magyar hal minősége

    Kiváló a Magyarországon termelt, kifogható és elfogyasztható halak minősége a sajtóban sugalmazott álláspontoktól eltérően – közölte Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) elnöke pénteken az MTI-vel.

  • Üzemszünet lesz a nemzeti mobilfizetési rendszerben

    Üzemszünet lesz a nemzeti mobilfizetési rendszerben

    Nem lehet mobilfizetéssel autópálya-matricát vásárolni, parkolást indítani, illetve használatarányos útdíjat (HU-GO) fizetni november 18-án, vasárnap 00:10 és 02:10 óra között – közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.