EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,99 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Belföld

Több ezer borral várják a fesztiválozókat

A Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja az érdeklődőket, a borozni, kikapcsolódni vágyókat szeptember 6–9. között a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Várban. Az idén a Balaton, a balatoni borászok és boraik, valamint a helyi gasztronómia és kultúra kerül a fókuszba.A borozni vágyók a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát kóstolhatják meg. A Borfesztivált megelőző első szakmai rendezvény már hosszú évek óta a Boregyetem, amelyet idén szeptember 3-án, hétfőn rendeznek meg a MOM Kulturális Központban. A résztvevők arra a kérdésre keresik majd a választ, hogy mely fajtáknak van jövőjük a Balaton körüli borvidékeken, gondolva itt a betegségekre és a klímaváltozásra.

A fesztiválon fellépőkből sem lesz hiány, hiszen a négy színpadon rengeteg előadó szórakoztatja majd a nagyérdeműt, többek között a Kiscsillag, a Tárkány Művek és a Rafael Márió Trió. A kedvezményes jegyek a www.aborfesztival.hu/hun/jegyvasarlas_4 weboldalon érhetők el.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hétszemélyes öröm a családnak

  Hétszemélyes öröm a családnak

  Szinte még alig-alig szoktunk hozzá, hogy ma már minden márka megalkotta a maga SUV-ját, a Skoda Kodiaq máris kategóriájában egy még nagyobbat ugrott.

 • Októberben polgármestereket választunk

  Októberben polgármestereket választunk

  Október 13-án rendezik a magyarországi önkormányzati választásokat. Ez lesz Magyarország történetének nyolcadik szabad önkormányzati voksolása, amely sokban különbözik az országgyűlési és az európai parlamenti választásoktól.

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.