EUR: 323,43 Ft
CHF: 286,71 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

Több kilométernyi fóliával álcázták a kukásautót – Videó!

Akár a kész átverés show főszereplőjének is érezhette magát az a két férfi, akiknek dicséretként totál becsomagoltatta a járművét a Fővárosi Közterület-Fenntartó Nonprofit Kft.

A nem mindennapi tréfához több kilométernyi fóliát használt fel a Meglepkék csapata, akik komoly munkával az egész szemetesautót egy hatalmas csomaggá változtatták.

Volt is hatalmas meglepődés, amikor az autó sofőrje és kísérője a munkakezdéskor elindultak volna a kukásautóval.

Az csak az autó kicsomagolása után derült ki, hogy a tréfát a főnökség tervelte ki. Ugyanis a két férfi elnyerte a legjobban teljesítő brigád címet, amiért plusz jutalomként új szemetesautót is kapnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Csúcson a magyar gazdaság! Még tovább nőtt a GDP-előrejelzés!

    Csúcson a magyar gazdaság! Még tovább nőtt a GDP-előrejelzés!

    A harmadik negyedévi 4,9 százalékos, az EU-ban az egyik leggyorsabb növekedés után, más előrejelzőkhöz hasonlóan a GKI is emelte – 4,5-ről 4,6 százalékra – idei GDP-előrejelzését, ugyanakkor 2019-re fenntartja 3,2 százalékos várakozását – közölte a GKI az MTI-vel.

  • Gondoskodás minden élethelyzetben

    Gondoskodás minden élethelyzetben

    Az önellátásra képtelen gyermeküket ápolók és a súlyos fogyatékkal élő hozzátartozóikról gondoskodók egyaránt számíthatnak az anyagi megbecsülésre, ami összesen több mint ötvenezer családot érint hazánkban.