EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Nyíregyháza

Tombol a (Mandala) Nyár!

Időjárástól függetlenül igazi nyári színházi varázslat lesz részük azoknak, akik ellátogatnak a Görög Udvarba, azaz a Bethlen Gábor utcai Görögkatolikus Általános Iskola udvarába. Itt állította fel ugyanis színpadát (a Sóstói Múzeumfalu felújítása miatt) a Mandala Dalszínház.

A társulat a XXVII. programsorozatot szervezi idén nyáron, amely az egyik legpatinásabb rendezvény a megyében. A helyszín tehát változott, a színvonal viszont állandó: most is sztárparádé fogadja a nézőket. Augusztus 4-én a Bérgyilkos a barátom című vígjáték várja a publikumot, másnap, 5-én a Miss Arizona Cseke Katinkával, Gregor Bernadettel és Heller Tamással a főbb szerepekben. A kezdési időpont mindkét napon este fél kilenc. (Képünkön a társulattal jó barátságban lévő Mikó István próbál és instruál a színpadon a júliusi kezdő előadás, a Csúnya lány bemutatója előtt Cserjési Beatrix társaságában.)


(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.