2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Nyíregyháza

Tombol a (Mandala) Nyár!

Időjárástól függetlenül igazi nyári színházi varázslat lesz részük azoknak, akik ellátogatnak a Görög Udvarba, azaz a Bethlen Gábor utcai Görögkatolikus Általános Iskola udvarába. Itt állította fel ugyanis színpadát (a Sóstói Múzeumfalu felújítása miatt) a Mandala Dalszínház.

A társulat a XXVII. programsorozatot szervezi idén nyáron, amely az egyik legpatinásabb rendezvény a megyében. A helyszín tehát változott, a színvonal viszont állandó: most is sztárparádé fogadja a nézőket. Augusztus 4-én a Bérgyilkos a barátom című vígjáték várja a publikumot, másnap, 5-én a Miss Arizona Cseke Katinkával, Gregor Bernadettel és Heller Tamással a főbb szerepekben. A kezdési időpont mindkét napon este fél kilenc. (Képünkön a társulattal jó barátságban lévő Mikó István próbál és instruál a színpadon a júliusi kezdő előadás, a Csúnya lány bemutatója előtt Cserjési Beatrix társaságában.)


(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.