EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Tóth Andi: A rokonaim is ellenem fordultak

Lassan öt éve, hogy Tóth Andi felköltözött Nagyváradról Budapestre. Az erdélyi lánnyal azóta feje tetejére állt a világ, és bizony ez nem tetszik mindenkinek. A fiatal énekesnő a Lokálnak elárulta: volt idő, amikor hírneve miatt a saját rokonai is ellene fordultak.

Tóth Andi
Fotó: Mészáros Diána

–Nagyon más volt az élet Nagyváradon. Akkoriban csak az iskola töltötte ki az életemet, nem jártam el sehova, pláne nem szórakozni, nagyon egyhangú életet éltem. Éreztem, hogy nekem kevés mindaz, ami ott vár rám, muszáj volt kitörnöm – kezdte lapunknak Andi, akinek ambícióit nem fogadta mindenki felhőtlen nagy örömmel. A 19 éves szexi énekesnő nem tagadja, hogy rokonai között is voltak olyanok, akiktől sikerei miatt rosszindulatú megjegyzéseket kapott.


– A régi barátaim, ismerőseim, szeretteim közül kevesen maradtak hűségesek hozzám. Még a rokonok, köztük kiváltképp az egyik unokatestvérem is elég keményen nekem jött, de persze az egykori osztálytársak, barátok sem kíméltek. Az első perctől kezdve megkaptam, hogy milyen beképzelt vagyok, és a média csak kifordított önmagamból, pedig szerintem ez koránt sincs így. Az ő szemükben mindig mindent rosszul csináltam, pedig én csak a saját utam jártam. Persze nekem minden visszajutott a fülembe, és bevallom, a megjegyzések akkoriban nagyon fájtak, de ma már nem foglalkozom velük, csak előre nézek – árulta el Andi, akiért édesanyja viszont rengeteg áldozatot hozott, hisz feladta nagyváradi munkáját és lánya karrierje miatt Budapestre költözött.

– Anya nem akarta, hogy 18 éves korom alatt egyedül éljek egy új városban, teljesen új kihívásokkal szembenézve. Nekem egy picit lelkiismeret-furdalásom is volt emiatt, de hajthatatlan volt, eldöntötte, hogy jön velem. Azóta már több mint négy év telt el, és anya hazaköltözött, hisz már tudja, hogy egyedül is megállom a helyem. Olyannyira tudja, hogy most már abban is kifejezetten támogat, hogy Amerikában próbáljak szerencsét, de ez még a jövő zenéje – tette hozzá Andi.


 

Kapcsolódó Cikkek