EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Tóth Andi: A rokonaim is ellenem fordultak

Lassan öt éve, hogy Tóth Andi felköltözött Nagyváradról Budapestre. Az erdélyi lánnyal azóta feje tetejére állt a világ, és bizony ez nem tetszik mindenkinek. A fiatal énekesnő a Lokálnak elárulta: volt idő, amikor hírneve miatt a saját rokonai is ellene fordultak.

Tóth Andi
Fotó: Mészáros Diána

–Nagyon más volt az élet Nagyváradon. Akkoriban csak az iskola töltötte ki az életemet, nem jártam el sehova, pláne nem szórakozni, nagyon egyhangú életet éltem. Éreztem, hogy nekem kevés mindaz, ami ott vár rám, muszáj volt kitörnöm – kezdte lapunknak Andi, akinek ambícióit nem fogadta mindenki felhőtlen nagy örömmel. A 19 éves szexi énekesnő nem tagadja, hogy rokonai között is voltak olyanok, akiktől sikerei miatt rosszindulatú megjegyzéseket kapott.


– A régi barátaim, ismerőseim, szeretteim közül kevesen maradtak hűségesek hozzám. Még a rokonok, köztük kiváltképp az egyik unokatestvérem is elég keményen nekem jött, de persze az egykori osztálytársak, barátok sem kíméltek. Az első perctől kezdve megkaptam, hogy milyen beképzelt vagyok, és a média csak kifordított önmagamból, pedig szerintem ez koránt sincs így. Az ő szemükben mindig mindent rosszul csináltam, pedig én csak a saját utam jártam. Persze nekem minden visszajutott a fülembe, és bevallom, a megjegyzések akkoriban nagyon fájtak, de ma már nem foglalkozom velük, csak előre nézek – árulta el Andi, akiért édesanyja viszont rengeteg áldozatot hozott, hisz feladta nagyváradi munkáját és lánya karrierje miatt Budapestre költözött.

– Anya nem akarta, hogy 18 éves korom alatt egyedül éljek egy új városban, teljesen új kihívásokkal szembenézve. Nekem egy picit lelkiismeret-furdalásom is volt emiatt, de hajthatatlan volt, eldöntötte, hogy jön velem. Azóta már több mint négy év telt el, és anya hazaköltözött, hisz már tudja, hogy egyedül is megállom a helyem. Olyannyira tudja, hogy most már abban is kifejezetten támogat, hogy Amerikában próbáljak szerencsét, de ez még a jövő zenéje – tette hozzá Andi.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.