2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Extra

Tóth Gabi és Krausz Gábor az első perc óta együtt élnek

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös vlogot indított, ahol utazásaikba nyerhetnek bepillantást a nézők. A sztárséf a Lokálnak elárulta, hogy a közös nyaralás még inkább elmélyítette a kapcsolatukat, biztos benne, hogy számára Gabi az igazi, akivel már össze is költöztek. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon óvják a kapcsolatukat a kíváncsi szemek elől. A sztárséf most a Lokállal kivételt tett és meglepő őszinteséggel mesélt érzéseiről.


– Nem kérdés, hogy Gabi számomra az igazi. Pont akkor találkoztunk, amikor már mindketten nyitottak és kellően érettek voltunk egy új szerelemre. Az előző kapcsolataim a különböző életstílusunk miatt értek véget, mert egy idő után nem tudták a lányok tolerálni azt, hogy este 11-kor még nem értem haza, ami teljesen érthető. Gabival viszont más a helyzet, hiszen ő is hasonló közegben mozog, így ezekből nem adódnak problémák. Sose volt még ilyen harmonikus párkapcsolatom – mondta a sztárséf, aki már össze is költözött szerelmével.

/Fotó: Instagram

– A kapcsolatunk kezdete óta együtt élünk. Én költöztem hozzá, hiszen Gabi egy nagy családi házban lakott Verával, nekem pedig egy belvárosi lakásom volt, szóval egyértelmű volt, hogy ki pakol. Egyelőre jól megvagyunk így, mindenképp közösen képzeljük el a jövőnket és tervezzük egy közös lakás megvásárlását is – mosolyodott el Gábor.


A szerelmesek a Mastercard jóvoltából egy közös utazós vlogot (videós blogot) indítottak, ahol végigkövethetjük, hogyan fedezik fel együtt a világot. Már fel is került a közösségi oldalakra a Veledutazom első néhány epizódja. – Az elfoglaltságaink miatt évek óta nem volt egyikünk se nyaralni, ezért döntöttük most el, hogy amint időnk engedi, közösen elutazunk. Felfedezzük a különböző kultúrák zenei és gasztronómiai különlegességeit. Most voltunk Krétán meg Rómában és még rengeteg úti célt tűztünk ki. Nagyon jó volt a közösen eltöltött idő, szerintem sokkal mélyebb lett a kapcsolatunk. A vlog pedig egy kedves barátunk ötlete volt, aki leforgatta és összevágta az epizódokat. Mivel annyian kíváncsiak ránk, úgy gondoltuk, ezekkel az aranyos kis felvételekkel bepillantást nyerhetnek kettőnk kapcsolatába és abba, hogy milyenek is vagyunk valójában – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek