2019. szeptember 18., szerda
Diána

Extra

Tóth Gabi igazi lelki társra lelt Krauszban

Tóth Gabi túl számos csalódáson és félresikerült kapcsolaton, úgy tűnik, Krausz Gábor séf személyében megtalálta a nagy Ő-t, aki minden téren kiegészíti és megérti. Az énekesnő többször is hangoztatta, hogy milyen boldog a séf mellett, akivel a jelek szerint egyre komolyabb a kapcsolata. 

Tóth Gabi magánéletét pályája kezdete óta árgus szemekkel követi a média. Az énekesnő számos kapcsolata a nyilvánosság kereszttüzében zajlott, ismert és civil emberekkel egyaránt. Mostani szerelmét Krausz Gáborral azonban óvja a nyilvánosság elől. „Nagyon sokszor előfordult, hogy valami olyan műsorban voltam, amelyben olyan szerződések kötöttek, hogy a magánéletemről kellett beszélnem. És akkor úgy döntöttem, hogy inkább kiállok és elmondom, mintsem valami olyat kreáljanak, ami nem igaz. Soha nem akartam a magánéletemet kitenni vagy beszélni róla, viszont voltak, akiknek sokkal inkább az volt az érdekük, hogy ez kint legyen, mert így jóval több műsort lehetett bevállalni, sokkal több helyre tudtak eladni. Most már tudatosabban csinálom ezeket a dolgokat is” – mondta korábban Gabi Dallos Bogi 7kornálam! című műsorában, ahol hozzátette: Gáborral nagyon boldogok.


fotó: instagram

 

A szerelmesek kapcsolata is teljes titokban alakult ki. Csupán egy-egy kedves hozzászólásból a másik bejegyzései alatt lehetett sejteni, hogy a két sztár között több van barátságnál. A találgatások kezdete után nem sokkal pedig a séf és az énekesnő is elérkezettnek látta az időt, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják szerelmüket. Ezt egy közös fotóval tették, ahol összekulcsolták kezeiket, jelezve, hogy összetartoznak. – Köszönjük a gratulációt. Boldog vagyok, de egyelőre többet nem szeretnék mondani” – nyilatkozott akkor szűkszavúan Krausz Gábor a Lokálnak, aki már 10 évvel ezelőtt is megkörnyékezte Gabit, de akkor kosarat kapott.

„Tíz évvel ezelőtt Gábor megszólított egy szórakozóhelyen, de akkor csúnyán faképnél hagytam. Akkor nem voltam még nyitott egy párkapcsolatra. (…) Gábor hazajött Londonból, már belerázódott az itthoni életbe, én is letettem a nagyobb munkáimat, elkezdtem tudatosan befelé fordulni, felfedezni az igazi önmagamat, és ekkor találkoztunk” – mesélt szerelmük kezdetéről Gabi a Storynak.


Az idő pedig azt mutatja, érdemes volt 10 évet várniuk, hiszen egy igazi, megértő társra leltek egymásban. A sztárséf korábban elmesélte, hogy kapcsolatai főként azért mentek tönkre, mert túl sokat dolgozott. „Eleinte nagyon izgalmas, hogy tudok főzni-sütni, ám pár hét után előjönnek a problémák: a szemrehányások a munkaidőm miatt. Nehéz elviselni, úgyhogy megértem azokat a lányokat, akik nem bírják” – mondta korábban Krausz a Best magazinnak. Ez a probléma most nem áll fent, hiszen Gabi szintén rengeteget dolgozik, így tolerálni tudja párja munkáját is, aki cserébe főztjeivel varázsolja el az énekesnőt. Úgy tűnik, minden szempontból ideális ez a kapcsolat,  szívesen osztanak meg közös szerelmes vagy éppen intim fotókat közösségi oldalaikon, és már az első romantikus nyaralásukon is túl vannak. Egy hetet töltöttek külföldön, az út során ellátogattak Görögországba és Olaszországba is. „Életem legcsodálatosabb hete volt veled! Köszönöm, hogy vagy!” – írta a nyaralásról Gabi.

Kapcsolódó Cikkek