EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,25 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Egyéb Miskolc

Továbbra is nyeretlen a Diósgyőr

Az újonc MTK Budapest hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB I negyedik fordulójának szombati játéknapján.A fővárosi együttes sikerével négy kör után három győzelemmel áll, a DVTK viszont továbbra is nyeretlen, mindössze egy pontot szerzett. A miskolci csapatnak ez volt sorozatban a 12. idegenbeli bajnokija, amelyen nem tudott nyerni, ráadásul egymás után hetedik vereségét szenvedte el otthonától távol.

Idegenbe továbbra sem megy – fotó: dvtk.eu

 Az első negyedórában Antal nagy védésén kívül semmi érdemleges nem történt, majd – bár aktívabb lett a vendégcsapat – Ramos ziccerénél ismét a diósgyőri kapus mutatott be bravúrt a 24. percben. A folytatásban is az MTK játszott kapura veszélyesebben, a játékrész hajrájában Brkovic révén volt egy ígéretes lehetősége a miskolci együttesnek.


A fordulást követően ugyan Antal ismét bravúrral hárított Lencse 15 méteres lövésénél, az 56. percben Ramos ötméteres fejesénél már ő is tehetetlen volt. Három perccel később Lencse duplázhatta volna meg a hazai előnyt, ám a támadó öt és fél méterről csúnyán kapu fölé lőtte a ziccert.

Az utolsó fél órában is a fővárosiak játszottak jobban, és bár újabb nagy helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, teljesen megérdemelten tartották otthon mindhárom bajnoki pontot.

Kapcsolódó Cikkek