EUR: 321,50 Ft
CHF: 281,63 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős hazai helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után – írta a Pesti Srácok. Facebook-bejegyzésében a megnevezett Migration Aid úgy fogalmazott, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk.

A Migration Aid Olaszországban hajótörött migránsokat ment, nálunk pártot alapít (Fotó: MTI/EPA/Olasz Vöröskereszt/Yara Nardi)

A Migration Aid nevezetű Soros-bábszervezet egyik vezetője még idén márciusban zavaros magyarázkodásba kezdett, miután a Magyar Idők leleplezte, hogy illegális listázásba kezdtek a tranzitzónában, és Soros érdekeit képviselik. Siewert András kusza összeesküvés-elméletet adott elő valamiféle titkosszolgálati akcióról, de állításait semmivel nem igazolta.

A Migration Aid egyébként azt javasolta, hogy vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvat, kísérleti életteret hozzanak létre Magyarországon. Az ötlet Siewert Andrástól származik, aki nem titkolja, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják a politikai befolyását Magyarországon.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Sokat tudhat Gyurcsány Ferenc balkáni maffiakapcsolatairól, ezért igyekszik feltűnően távoltartania magát és elítélnie Nikola Gruevszki macedón ex-miniszterelenököt a baloldal bukott kormányfője – állítja a Ripost.

 • OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  Bár az ellenzék és a baloldali sajtó folyamatosan azt mantrázza, hogy Magyarországon eltusolják a korrupciós ügyeket és a bíróságok is a kormány szekerét tolják, a valóság teljesen más, ugyanis az uniós átlagot meghaladóan emel vádat a magyar ügyészség az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazságügyi ajánlásai nyomán.

 • Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Overdose utódaként emlegetik a most hároméves Tour to Paris-t. A kiváló versenyló az egy évvel ezelőtti kvalifikációja óta minden versenyt megnyert itthon, amin indult.