EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős hazai helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után – írta a Pesti Srácok. Facebook-bejegyzésében a megnevezett Migration Aid úgy fogalmazott, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk.

A Migration Aid Olaszországban hajótörött migránsokat ment, nálunk pártot alapít (Fotó: MTI/EPA/Olasz Vöröskereszt/Yara Nardi)

A Migration Aid nevezetű Soros-bábszervezet egyik vezetője még idén márciusban zavaros magyarázkodásba kezdett, miután a Magyar Idők leleplezte, hogy illegális listázásba kezdtek a tranzitzónában, és Soros érdekeit képviselik. Siewert András kusza összeesküvés-elméletet adott elő valamiféle titkosszolgálati akcióról, de állításait semmivel nem igazolta.

A Migration Aid egyébként azt javasolta, hogy vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvat, kísérleti életteret hozzanak létre Magyarországon. Az ötlet Siewert Andrástól származik, aki nem titkolja, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják a politikai befolyását Magyarországon.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek