EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,69 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Nyíregyháza

Új Lego-buszok közlekednek

Bemutatták és átadták a Lego-gyár új buszait. A többek között tetőklímával és programozható állófűtéssel is rendelkező járműveket a gyár dolgozói használják majd munkába járáshoz. A modern buszok nemcsak kényelmesek és biztonságosak, hanem megjelenésükben is összetéveszthetetlenül Lego-járművek.

(Fotó: Lokál)

Hajdúnánás, Kállósemjén, Tiszalök, Demecser, Érpatak. Csak pár település, ahonnan járnak munkavállalók a nyíregyházi Lego-gyárba. A több mint 2400 alkalmazott közül napi szinten mintegy 1100-an használják a gyár buszjáratait. Mostantól azonban új, modern járművek szállítják munkába a dolgozókat.

Napi szinten mintegy 1100-an használják a gyár buszjáratait
MTI Fotó: Balázs Attila

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.