2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Nyíregyháza

Új Lego-buszok közlekednek

Bemutatták és átadták a Lego-gyár új buszait. A többek között tetőklímával és programozható állófűtéssel is rendelkező járműveket a gyár dolgozói használják majd munkába járáshoz. A modern buszok nemcsak kényelmesek és biztonságosak, hanem megjelenésükben is összetéveszthetetlenül Lego-járművek.

(Fotó: Lokál)

Hajdúnánás, Kállósemjén, Tiszalök, Demecser, Érpatak. Csak pár település, ahonnan járnak munkavállalók a nyíregyházi Lego-gyárba. A több mint 2400 alkalmazott közül napi szinten mintegy 1100-an használják a gyár buszjáratait. Mostantól azonban új, modern járművek szállítják munkába a dolgozókat.

Napi szinten mintegy 1100-an használják a gyár buszjáratait
MTI Fotó: Balázs Attila

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.