EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Szombathely

Új parkoló

Átadták a Schaeffler Savaria Kft. új, 35 ezer négyzetméteres parkolóját, amely 950 személygépkocsi és 12 autóbusz befogadására alkalmas. Dr. Puskás Tivadar polgármester elmondta: a beruházásnak köszönhetően megoldódtak a parkolási gondok az Ipari úton.

Hozzátette: folynak a tárgyalások annak érdekében, hogy a Puskás Tivadar utcát összekössék az elkerülővel, tehermentesítve ezzel az Ipari utat. Szigeti Tibor, a 3500 munkavállalót foglalkoztató cég vezetője arról beszélt, hogy a jövőben folytatódnak a gyárban a fejlesztések és bővítések.

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.