EUR: 323,45 Ft
CHF: 286,27 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra Sopron

Újabb fejlesztések a Soproni Gyógyközpontban

Mintegy 70 millió forint értékben vásárolhatott síktextilt a Soproni Gyógyközpont, így csaknem az összes betegágyra új ágynemű kerül. A 3910 garnitúra ágynemű, illetve 1290 lepedő leltározása és nyomon követése is megoldottá válik egy új chipes rendszernek köszönhetően. Emellett nyolc nagy teljesítményű mosógépet üzemeltek be az intézményben, amelyek segítségével a tisztító és fertőtlenítő felmosófejek eddig külsős szolgáltató által elvégzett mosását tudják helyben megoldani. A költségek racionalizációjából adódóan éves szinten mintegy 13,2 millió forint megtakarítás várható – derült ki a közelmúltban tartott sajtótájékoztatón.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.