2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb XVII.kerület

Újjávarázsolják a Kuckót

A rákoscsabai Kuckó Óvodában találkozott az ottani óvónénikkel, szülőkkel Riz Levente, hogy átbeszéljék, milyen fejlesztésekre van szükség az intézményben.

A polgármester közösségi oldalán számolt be arról, a nyár során felújítják az épületet, bővítik az utcai parkolás lehetőségeit, ősszel pedig újjávarázsolják az udvart, ahol a gyermekek fejlődését szolgáló modern játszóeszközöket helyeznek el.


Megszépül az ovi

− A Kuckó egy igazán családias, empatikus, befogadó óvoda, ahol az egészséges gyermekekkel együtt nevelik a mozgás- és érzékszervi, valamint az enyhe fokban értelmi fogyatékkal élő kisgyermekeket − írta Riz Levente az Óvónő utcai intézményről. − Az intézmény munkatársai és a szülők példaértékű módon mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtsék meg az apróságoknak. Egy nagyszerű közösség, amelyre büszke lehet Rákosmente.

Mindent megbeszélt a polgármester az óvónénikkel (fotó: Riz Levente)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.