EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb XVII.kerület

Újjávarázsolják a Kuckót

A rákoscsabai Kuckó Óvodában találkozott az ottani óvónénikkel, szülőkkel Riz Levente, hogy átbeszéljék, milyen fejlesztésekre van szükség az intézményben.

A polgármester közösségi oldalán számolt be arról, a nyár során felújítják az épületet, bővítik az utcai parkolás lehetőségeit, ősszel pedig újjávarázsolják az udvart, ahol a gyermekek fejlődését szolgáló modern játszóeszközöket helyeznek el.


Megszépül az ovi

− A Kuckó egy igazán családias, empatikus, befogadó óvoda, ahol az egészséges gyermekekkel együtt nevelik a mozgás- és érzékszervi, valamint az enyhe fokban értelmi fogyatékkal élő kisgyermekeket − írta Riz Levente az Óvónő utcai intézményről. − Az intézmény munkatársai és a szülők példaértékű módon mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtsék meg az apróságoknak. Egy nagyszerű közösség, amelyre büszke lehet Rákosmente.

Mindent megbeszélt a polgármester az óvónénikkel (fotó: Riz Levente)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.