2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Újra nyitva a Főtér Kávézó

A Zöld Városok Programnak köszönhetően megújult a Városháza téri kávézó. A mintegy hetvenmillió forintos beruházás során új teraszt és műszaki berendezéseket is kapott a vendéglátó egység.

A Városháza tér teljes felújításának, átalakításának részeként adták át 2014-ben a Városháza téri kávézót, amely a közelmúltban a Zöld Városok Program keretében jelentős megújuláson esett át. A terasz és a belső tér átalakítása mellett új műszaki berendezéseket is kapott a vendéglátó egység.

Hetvenmillió forintból újult meg a kávézó

A Főtér Kávézó szeptembertől már a hivatalok ügyfélfogadási idejéhez igazítva tart majd nyitva. A Zöld Városok Program kapcsán füvesítik a Vasmű út egy részét, valamint kilátót alakítanak ki a Duna-parti felső sétányon, de ennek a kezdeményezésnek köszönhetően újítják fel a Dózsa mozit is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.