2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Dunaújváros

Újra ott van Zsófi a szeren

Kovács Zsófia, a Dunaferr SE tornásza sérüléssel bajlódott az elmúlt időszakban, augusztus közepétől azonban újra munkába állt, és újult erővel folytatja az edzést.

Hasizomszakadással küszködött a közelmúltban a dunaújvárosi tornász – aki Rióban, az olimpián is képviselte hazánkat –, és emiatt az Európa-bajnokságot is kénytelen volt kihagyni.

Kovács Zsófia sérülése és műtétje után ismét belevágott az edzésbe (archív fotó)

A Dunaferr SE versenyzője számára a sérülés miatti kihagyás alkalmat adott arra, hogy régóta halogatott orrmandulaműtétjét elvégeztesse. A beavatkozás után ismét néhány nap kényszerpihenőt volt kénytelen beiktatni, de – ha nem is a szokott terheléssel – nemrégiben már visszatérhetett a szerekhez.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.