EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Utazás a magzati létbe

Népszerű volt a több napon át tartó, hetedik alkalommal megrendezett Születés hete programsorozat és kiállítás, ahol a fogantatásról, magzati létről, szülésről, születésről láthattak varázslatos tárlatot az érdeklődök. Az interaktív kiállításon 60 perces belső utazáson élhették át a látogatók a születés folyamatát a megtermékenyítéstől a megszületés pillanatáig, sőt összerakhatták a DNS-láncot, kipróbálhatták, milyen kismamává válni, mit jelent az „édes teher” azaz a pocak növekedése. Belebújhattak, elhelyezkedhettek újra az anyaméhben és felidézhették magzati emlékeiket, sőt meghallgathatták az anyai szívdobogást.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.