EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,07 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb Zalaegerszeg

Vadászkutyák és egyéb ebek felvonulása

Szeptember 8-án 16 órától a Kossuth Lajos utcán a Vadpörkölt- és Borfesztivál programjainak keretében tulajdonosaikkal együtt ismét látványos felvonulásra invitálják a vadászkutyákat és másfajta ebeket.
Gyülekezés 15.40.kor a Csány László téren. Útvonal: Csány László tér – Kossuth utca – Széchenyi tér – vissza a Kossuth utca felé – érkezés a Dísz térre. Nagyon fontos tudnivaló, hogy nevezni nemcsak vadászkutyákkal és ősi magyar fajtákkal lehet, hanem bármilyen fajtával. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szeretné megmutatni kis vagy nagy termetű rövid, szálkás vagy épp hosszú szőrű ebét.
A felvonulás célja, hogy minél szélesebb közönség ismerhesse meg a vadászkutyafajtákat, hiszen ezek a kutyák nem csak a magányos vadászok hűséges segítői, hanem családi kedvencként is tarthatók. Jelentkezni személyesen a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, valamint online a [email protected] e-mail-címen lehet. A nevezés díjtalan.

Nem csak vadászkutyákkal lehet nevezni, minden fajtát várnak


Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.