EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb Zalaegerszeg

Vadászkutyák és egyéb ebek felvonulása

Szeptember 8-án 16 órától a Kossuth Lajos utcán a Vadpörkölt- és Borfesztivál programjainak keretében tulajdonosaikkal együtt ismét látványos felvonulásra invitálják a vadászkutyákat és másfajta ebeket.
Gyülekezés 15.40.kor a Csány László téren. Útvonal: Csány László tér – Kossuth utca – Széchenyi tér – vissza a Kossuth utca felé – érkezés a Dísz térre. Nagyon fontos tudnivaló, hogy nevezni nemcsak vadászkutyákkal és ősi magyar fajtákkal lehet, hanem bármilyen fajtával. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szeretné megmutatni kis vagy nagy termetű rövid, szálkás vagy épp hosszú szőrű ebét.
A felvonulás célja, hogy minél szélesebb közönség ismerhesse meg a vadászkutyafajtákat, hiszen ezek a kutyák nem csak a magányos vadászok hűséges segítői, hanem családi kedvencként is tarthatók. Jelentkezni személyesen a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, valamint online a [email protected] e-mail-címen lehet. A nevezés díjtalan.

Nem csak vadászkutyákkal lehet nevezni, minden fajtát várnak


Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.