EUR: 321,28 Ft
CHF: 281,93 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Zalaegerszeg

Vadászkutyák és egyéb ebek felvonulása

Szeptember 8-án 16 órától a Kossuth Lajos utcán a Vadpörkölt- és Borfesztivál programjainak keretében tulajdonosaikkal együtt ismét látványos felvonulásra invitálják a vadászkutyákat és másfajta ebeket.
Gyülekezés 15.40.kor a Csány László téren. Útvonal: Csány László tér – Kossuth utca – Széchenyi tér – vissza a Kossuth utca felé – érkezés a Dísz térre. Nagyon fontos tudnivaló, hogy nevezni nemcsak vadászkutyákkal és ősi magyar fajtákkal lehet, hanem bármilyen fajtával. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szeretné megmutatni kis vagy nagy termetű rövid, szálkás vagy épp hosszú szőrű ebét.
A felvonulás célja, hogy minél szélesebb közönség ismerhesse meg a vadászkutyafajtákat, hiszen ezek a kutyák nem csak a magányos vadászok hűséges segítői, hanem családi kedvencként is tarthatók. Jelentkezni személyesen a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, valamint online a [email protected] e-mail-címen lehet. A nevezés díjtalan.

Nem csak vadászkutyákkal lehet nevezni, minden fajtát várnak


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.