EUR: 325,66 Ft
CHF: 299,36 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Zalaegerszeg

Vadászkutyák és egyéb ebek felvonulása

Szeptember 8-án 16 órától a Kossuth Lajos utcán a Vadpörkölt- és Borfesztivál programjainak keretében tulajdonosaikkal együtt ismét látványos felvonulásra invitálják a vadászkutyákat és másfajta ebeket.
Gyülekezés 15.40.kor a Csány László téren. Útvonal: Csány László tér – Kossuth utca – Széchenyi tér – vissza a Kossuth utca felé – érkezés a Dísz térre. Nagyon fontos tudnivaló, hogy nevezni nemcsak vadászkutyákkal és ősi magyar fajtákkal lehet, hanem bármilyen fajtával. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szeretné megmutatni kis vagy nagy termetű rövid, szálkás vagy épp hosszú szőrű ebét.
A felvonulás célja, hogy minél szélesebb közönség ismerhesse meg a vadászkutyafajtákat, hiszen ezek a kutyák nem csak a magányos vadászok hűséges segítői, hanem családi kedvencként is tarthatók. Jelentkezni személyesen a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, valamint online a [email protected] e-mail-címen lehet. A nevezés díjtalan.

Nem csak vadászkutyákkal lehet nevezni, minden fajtát várnak


Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.