EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Szombathely

Vakáció

Szülőnek segítség, gyermeknek önfeledt szórakozás és játék – sokan töltik a nyári szünidő egy részét táborban. A Szombathelyi Karitász közel két hónapon át fogadta, fogadja a rászoruló gyermekeket Nardán, az Agora többféle tematikus tábort szervezett kicsiknek és nagyobbaknak, a különböző sportszervezetek is várják az ifjoncokat, továbbá Erzsébet-tábor is volt a vasi megyeszékhelyen. Bár a családi kasszát megterhelik ezek a programok, nincs annál fontosabb, mint az, hogy a gyermekek biztonságban, de mégis szabadon tölthetik a vakációt.

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

  Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

  Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.