EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szombathely

Vakáció

Szülőnek segítség, gyermeknek önfeledt szórakozás és játék – sokan töltik a nyári szünidő egy részét táborban. A Szombathelyi Karitász közel két hónapon át fogadta, fogadja a rászoruló gyermekeket Nardán, az Agora többféle tematikus tábort szervezett kicsiknek és nagyobbaknak, a különböző sportszervezetek is várják az ifjoncokat, továbbá Erzsébet-tábor is volt a vasi megyeszékhelyen. Bár a családi kasszát megterhelik ezek a programok, nincs annál fontosabb, mint az, hogy a gyermekek biztonságban, de mégis szabadon tölthetik a vakációt.

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.