2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Válása után visszatér Avril

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője, Avril Lavigne az utóbbi három évben kerülte a rivaldafényt, életéről szinte semmit nem lehetett tudni. Mindez magánéleti problémáira vezethető vissza, hisz 2015-ben minden előzmény nélkül bontotta fel a házasságát Chad Kroegerrel, a Nickelback frontemberével. A válás pedig annyira megviselte, hogy évekig stúdiók közelébe se ment, teljesen magába zárkózott, s csendben, egyedül dolgozta fel a történteket. A rock hercegnője most azonban a Twitteren tudatta rajongóival a jó hírt, miszerint már alig várja az őszt, hogy visszatérjen. Mint kiderült, Avril több új dallal és videóklippel is készül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.