EUR: 319,81 Ft
CHF: 282,82 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Válása után visszatér Avril

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője, Avril Lavigne az utóbbi három évben kerülte a rivaldafényt, életéről szinte semmit nem lehetett tudni. Mindez magánéleti problémáira vezethető vissza, hisz 2015-ben minden előzmény nélkül bontotta fel a házasságát Chad Kroegerrel, a Nickelback frontemberével. A válás pedig annyira megviselte, hogy évekig stúdiók közelébe se ment, teljesen magába zárkózott, s csendben, egyedül dolgozta fel a történteket. A rock hercegnője most azonban a Twitteren tudatta rajongóival a jó hírt, miszerint már alig várja az őszt, hogy visszatérjen. Mint kiderült, Avril több új dallal és videóklippel is készül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.