EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,40 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Válása után visszatér Avril

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője, Avril Lavigne az utóbbi három évben kerülte a rivaldafényt, életéről szinte semmit nem lehetett tudni. Mindez magánéleti problémáira vezethető vissza, hisz 2015-ben minden előzmény nélkül bontotta fel a házasságát Chad Kroegerrel, a Nickelback frontemberével. A válás pedig annyira megviselte, hogy évekig stúdiók közelébe se ment, teljesen magába zárkózott, s csendben, egyedül dolgozta fel a történteket. A rock hercegnője most azonban a Twitteren tudatta rajongóival a jó hírt, miszerint már alig várja az őszt, hogy visszatérjen. Mint kiderült, Avril több új dallal és videóklippel is készül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.