2019. február 17., vasárnap
Donát

Belföld

Válságtervre leginkább a szocialistáknak van szüksége

Válságtervre a szocialistáknak van szüksége – Reagálás Molnár Zsolt (MSZP) nyilatkozatára

Válságtervre a szocialistáknak van szüksége. Ha a szocialistákon múlt volna, mára alig maradt volna magyar ember az országban, és a migránsokat már rég betelepítették volna. A balliberálisok kormányzásuk alatt teljesen bizonytalanná tették a megélhetést, megduplázták a munkanélküliséget, megalázóan alacsony bérért dolgoztatták a magyarokat, nem támogatták a családok otthonteremtését és a gyermekvállalást sem.


Tavaly már többen jöttek haza, mint ahányan külföldön vállaltak munkát. A térségben Magyarországon a legalacsonyabb a külföldi munkavállalási ráta, a lengyeleknél és Romániában ennek háromszorosa. Magyarországon csökkent a külföldi munkavállalás az elmúlt években, mert kiszámíthatóbb a megélhetés, és folyamatosan emelkednek a bérek.

Ez történt korábban:


Kapcsolódó Cikkek

  • A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

    A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

    A kátyúk által a gépjárművekben okozott károkat az illetékes útkezelők csak a panaszok mintegy felében térítik meg, az évi néhány ezer forintos kátyúbiztosítás azonban alapvetően növeli a kártérítés esélyét – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

  • Brutális baleset a 4-es főúton

    Brutális baleset a 4-es főúton

    Hat személyautó ütközött a 4-es főúton Üllőnél vasárnap reggel, a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.