2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Egyéb XVI.kerület

Változik a forgalmi rend a Csömöri úton

Folytatódik a XVI. kerületi Csömöri út Körvasút sor és József utca között szakaszának májusban kezdődött felújítása, ezért megváltozik a terület forgalmi rendje!

A legfontosabb változás, hogy a Csömöri út Rákóczi út és Pálya utca közötti szakasza egyirányú lesz a centrum irányába, ezért változik a 31-es, a 130-as, a 92-es, a 92A és a 277-es autóbusz közlekedése. A Csömöri út május óta érvényben lévő, a József utca és a Rákóczi utca közötti szakaszának belváros felé történő egyirányúsítása továbbra is érvényben marad.


Gőzerővel folyik az útépítés

A Szlovák út és Újpalota felé közlekedő 31-es és 130-as autóbusz nem érinti a Pálya utca, a Rákóczi út és a József utca megállókat. Az Örs vezér tere felé közlekedő 277-es autóbusz nem érinti a Batthyány utca, a Szent Korona utca és a Rákosi út megállókat. A Kistarcsa felé közlekedő 92-es és 92A autóbusz nem érinti a Pálya utca, Rákóczi út, a József utca és a Szent Korona utca megállókat.
A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK infóoldalán, a www.bkkinfo.hu címen vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják, akár e-mailen is.

Kapcsolódó Cikkek