EUR: 326,99 Ft
CHF: 301,24 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Dunaújváros

Városrészi nap a Békében

Tavaly hagyományteremtő céllal szervezték meg a Béke városrész napját. Idén ismét sor kerül az eseményre, mégpedig szeptember első vasárnapján. A színpadi műsorok mellett gyermekprogramok és gasztronómiai különlegességek várják a kilátogatókat.

Tavaly nagy sikerrel szervezték meg a Béke városrész napját, így nem meglepő, hogy az idén is különleges rendezvénynek ad otthont a Március 15. tér. Szeptember másodikán, azaz a hónap első vasárnapján már tíz órakor elkezdődnek a színpadi műsorok: a Wesley-Da Capo iskola tanítványai mutatják be tudásukat. Őket kevéssel fél tizenegy előtt a Vasas Táncegyüttes követi, tizenegy óra előtt pedig Cserna Gábor polgármester mond beszédet.


A Wesley Da Capo iskola műsora is szerepel a városrészi nap programjában

Ezt követően az Esztrád Színház A dinnyetolvaj című előadását láthatják a kilátogatók, míg délután kettőkor ismét a Wesley-Da Capo iskola tanulói lépnek színpadra. Három órától Dínóshow, majd négy órától a Bojtorján zenekar koncertje következik. A gyermekeket egész nap játszóház, légvár, trambulin, körhinta és mesebusz várja az eseményen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.