EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Dunaújváros

Városrészi nap a Békében

Tavaly hagyományteremtő céllal szervezték meg a Béke városrész napját. Idén ismét sor kerül az eseményre, mégpedig szeptember első vasárnapján. A színpadi műsorok mellett gyermekprogramok és gasztronómiai különlegességek várják a kilátogatókat.

Tavaly nagy sikerrel szervezték meg a Béke városrész napját, így nem meglepő, hogy az idén is különleges rendezvénynek ad otthont a Március 15. tér. Szeptember másodikán, azaz a hónap első vasárnapján már tíz órakor elkezdődnek a színpadi műsorok: a Wesley-Da Capo iskola tanítványai mutatják be tudásukat. Őket kevéssel fél tizenegy előtt a Vasas Táncegyüttes követi, tizenegy óra előtt pedig Cserna Gábor polgármester mond beszédet.


A Wesley Da Capo iskola műsora is szerepel a városrészi nap programjában

Ezt követően az Esztrád Színház A dinnyetolvaj című előadását láthatják a kilátogatók, míg délután kettőkor ismét a Wesley-Da Capo iskola tanulói lépnek színpadra. Három órától Dínóshow, majd négy órától a Bojtorján zenekar koncertje következik. A gyermekeket egész nap játszóház, légvár, trambulin, körhinta és mesebusz várja az eseményen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.