EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Városrészi nap a Békében

Tavaly hagyományteremtő céllal szervezték meg a Béke városrész napját. Idén ismét sor kerül az eseményre, mégpedig szeptember első vasárnapján. A színpadi műsorok mellett gyermekprogramok és gasztronómiai különlegességek várják a kilátogatókat.

Tavaly nagy sikerrel szervezték meg a Béke városrész napját, így nem meglepő, hogy az idén is különleges rendezvénynek ad otthont a Március 15. tér. Szeptember másodikán, azaz a hónap első vasárnapján már tíz órakor elkezdődnek a színpadi műsorok: a Wesley-Da Capo iskola tanítványai mutatják be tudásukat. Őket kevéssel fél tizenegy előtt a Vasas Táncegyüttes követi, tizenegy óra előtt pedig Cserna Gábor polgármester mond beszédet.


A Wesley Da Capo iskola műsora is szerepel a városrészi nap programjában

Ezt követően az Esztrád Színház A dinnyetolvaj című előadását láthatják a kilátogatók, míg délután kettőkor ismét a Wesley-Da Capo iskola tanulói lépnek színpadra. Három órától Dínóshow, majd négy órától a Bojtorján zenekar koncertje következik. A gyermekeket egész nap játszóház, légvár, trambulin, körhinta és mesebusz várja az eseményen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.