EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Dunaújváros

Városunkban táboroztak a visegrádi négyek cserkészei

Nemzetközi cserkésztalálkozónak adott otthont Dunaújváros. Az eseményen a visegrádi négyek országaiból érkeztek fiatalok. A rendezvény nem öncélú találkozó volt: a résztvevők önkéntes munkával is bekapcsolódtak Dunaújváros életébe.

A közös szórakozás, a vízi sportok és szabadidős programok mellett önkéntes munkát is vállaltak a cserkészek, akik a Jószolgálati Otthonban falat festettek, a Dunaújvárosi Óvoda intézményeiben udvarrendezést vállaltak, valamint a kórházban kertrendezési munkálatokat végeztek. Az Eszterlánc Tagóvodában például mintegy huszonöt önkéntes segített, akik többek között a tornaterem kitakarításában, valamint az ablakok megtisztításában segédkeztek.

A vízi sportok és szabadidős programok mellett önkéntes munkát is vállaltak a cserkészek

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.