2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Dunaújváros

Városunkban táboroztak a visegrádi négyek cserkészei

Nemzetközi cserkésztalálkozónak adott otthont Dunaújváros. Az eseményen a visegrádi négyek országaiból érkeztek fiatalok. A rendezvény nem öncélú találkozó volt: a résztvevők önkéntes munkával is bekapcsolódtak Dunaújváros életébe.

A közös szórakozás, a vízi sportok és szabadidős programok mellett önkéntes munkát is vállaltak a cserkészek, akik a Jószolgálati Otthonban falat festettek, a Dunaújvárosi Óvoda intézményeiben udvarrendezést vállaltak, valamint a kórházban kertrendezési munkálatokat végeztek. Az Eszterlánc Tagóvodában például mintegy huszonöt önkéntes segített, akik többek között a tornaterem kitakarításában, valamint az ablakok megtisztításában segédkeztek.

A vízi sportok és szabadidős programok mellett önkéntes munkát is vállaltak a cserkészek

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.