2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Vásáry André operett- és musicalestje

A műfaji sokoldalúságáról és különlegesen magas, kristálytisztán csengő szoprán hangjáról ismert művész munkásságát eddig öt kiváló könnyűzenei és komolyzenei album őrzi, köztük három arany- és egy platinalemez.

Számos külföldi fellépését követően itthon a televízió Sztárban sztár című műsorában Honthy Hannát utánozva szeretett bele az operett műfajába, méghozzá olyannyira, hogy új műsort állított össze a legszebb, legismertebb magyar operettslágerekből. Nem mindennapi zenei csemegének ígérkeznek André előadásában a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Mágnás Miska népszerű dallamai, Zerkowitz Béla és Lajtai Lajos dalai: Hétre ma várom a Nemzetinél, Jöjjön ki Óbudára egy jó túrós csuszára, Éjjel az omnibusz tetején stb.


A műsorban elhangzanak továbbá musical- és filmslágerek – pergő ritmusok, élő zenei kíséret, a háttérben pedig táncosok ropják a csárdást… Kellemes nyáresti szórakozásra hívja André a nézőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Amennyiben az ukrán kormány úgy dönt, hogy kiutasítja a beregszászi magyar konzult, Magyarország is haladéktalanul kiutasít egy Magyarország területén dolgozó ukrán konzult – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés csúcsszintű ülésszakának helyszínén az ukrán kollégájával, Pavlo Klimkinnel való kétoldalú találkozója kapcsán.

 • Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  A Pénzügykutató Zrt. munkatársai szerint az idén, a kedvező külső konjunktúra mellett, az erőteljes belső ösztönzők hatására a válság utáni időszakot nézve rekordmértékű növekedést érhet el a magyar gazdaság, a GDP 4,4 százalékkal bővülhet – mondta Várhegyi Éva, a cég tudományos tanácsadója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Hétszáz féle felesleges ügyintézés szűnhet meg

  Hétszáz féle felesleges ügyintézés szűnhet meg

  A kormányablakoknál intézhető 2500 féle ügyből eddig hétszáz olyan ügytípust találtunk, amelyek feleslegesnek tűnnek – jelentette ki a közszolgálatért felelős államtitkár a felújított járási hivatal átadásán szerdán Oroszlányban…

 • Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indít kampányt a Cartoon Network a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal és az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületével (OFOE) összefogva – közölte a csatornát tulajdonló Turner cég közép-kelet-európai marketing- és pr-menedzsere szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.