2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb III.kerület

Vasuta a Szigeten

Az idei Sziget Fesztivál sikeréhez az is hozzájárult, hogy a III. kerület/Óbuda közösségi oldalra írt bejegyzések tanúsága szerint a környéken élők meglepően csöndesnek ítélték a bulikat.

A nagy hőségben sokan a budai Vasuta Gábor saját fejlesztésű, hungarikumnak nyilvánított, palackozott Vasuta fröccsével hűsítették magukat, amely a közelmúltban Párizs után Amszterdamban is bemutatkozott.

Vasuta Gábor saját palackozott fröccsét kínálta (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.