2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Vége! Kirúgták Kálmán Olgát

A Hír TV új vezetése kirúgta Kálmán Olgát.

A kirúgás hátterében a többmilliós fizetés és a pocsék nézettségi adatok álltak. Kálmán Olga, a bukott riporternő nehezen hivatkozhat politikai tisztogatásra. Drámaian gyenge nézettséget produkált Kálmán Olga műsora azalatt a másfél év alatt, ameddig a tévét szolgálta – írja az Origo.

Mint arról beszámoltunk, a Figyelő birtokába jutott belső levél alapján szerda délelőtt a Hír TV aulájában állománygyűlést tartottak.

Pauwlik László a Hír TV új vezérigazgatójának levelében az állt, hogy szerda délelőtt fél 11-kor állománygyűlés lesz, ahol nagy bejelentések várhatók.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.