EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Veszprém

Vigasságok az Óváros téren

Számos kézműves portéka közül választhattak az érdeklődök (fotó: Domján Attila

Egész napos nép- és iparművészeti kirakodóvásárt és hozzá kapcsolódó kulturális programokat rendeztek vasárnap az Óváros téren. A nap folyamán fellépett a Veszprém-Bakony Táncegyüttes és a Veszprémi Gerence Hagyományőrző Néptáncegyüttes, délután koncertet adott a Mézengúzok Gyermekzenekar, amelynek repertoárjában újrahangszerelt ismert gyerekdalok és népdalok szerepeltek. Az interaktív  zenés-táncos koncert kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolt a díjmentes rendezvényen.

Sokakat vonzott az Óváros téri vigadalom (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.