EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Nagykanizsa

Viharban…

Kánikulával köszöntött az augusztus Nagykanizsára is, amit csak néha enyhített egy-egy frissítő zápor, zivatar. A napi csúcshőmérséklet a városban gyakran átlépte a 30 fokot, egy-egy vihar azonban akár 10 fokot is hűtött – persze csak átmenetileg – a levegőn. Felvételünkön épp egy viharfelhő érkezik Kanizsa fölé. A látvány lenyűgöző, persze akit épp az utcán ért a vihar, nem feltétlenül gondolja így…

Fotó: MTI/Varga György

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.