EUR: 323,02 Ft
CHF: 285,96 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Kecskemét

Világító origamik

Aojagi Soko japán origamioktató, a fesztivál díszvendége és Kriskovics Zsuzsanna origamiművész, a Magyar Origami Kör alapítója vezetésével világító origamifigurákkal díszítették fel az ÉrtékTár Tér oszlopait az elmúlt hétvégén.

Több mint százan vettek részt az idén 30 éves Magyar Origami Kör huszonkilencedik alkalommal összehívott éves közgyűlésén, az Országos és Nemzetközi Origami Találkozón, amelyet augusztus 10–12. között rendeztek meg. A főtéri rendezvényen 650 világító origamifigurát hajtogattak a jelenlévők, melyekkel Kecskemét város 650. évfordulója alkalmából feldíszítették az ÉrtékTár Tér oszlopait.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.