EUR: 323,63 Ft
CHF: 287,69 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Miskolc

Visszaérkezett a villamos

A múlt héten érkezett vissza az MVK Zrt. telephelyére a 616-os pályaszámú villamos, amely még 2016 decemberében siklott ki a Bató-háznál.

A szerelvény a baleset során olyan súlyosan megrongálódott, hogy helyben nem lehetett megjavítani, ezért Šumperkbe, a Skoda Pars Nova A.S. szervizébe szállította a Ganz Skoda Electric Zrt. A 616-os villamos helyreállítása és nagyszervize befejeződött, így hamarosan újra a miskolci síneken közlekedik.

Visszatért a megsérült villamos – fotó: MVK Zrt | Facebook

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.