EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Debrecen

Víz az elvezetőbe, aszfalt az utakra

A Nagysándor-telepen megoldódik a csapadékvíz elvezetése, amit két ütemben építenek ki, azt pedig útépítések követik – jelentette be a helyszínen Debrecen alpolgármestere, Széles Diána, aki a városrész önkormányzati képviselője.

A Nagysándor-telepen esős időben felgyülemlik a nagy mennyiségű csapadékvíz, aminek a kezelése évek óta fokozott problémát jelent. Debrecen önkormányzata rendezni kívánja a városrész közterületeinek csapadékvíz-elvezetését, s ehhez kapcsolódva további utcákat kíván leaszfaltozni. A beruházás összesen 905 millió forintba kerül, a munkálatok pedig már megkezdődtek.

A csapadékvíz elvezetése hamarosan megoldódik

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.