2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Debrecen

Víz az elvezetőbe, aszfalt az utakra

A Nagysándor-telepen megoldódik a csapadékvíz elvezetése, amit két ütemben építenek ki, azt pedig útépítések követik – jelentette be a helyszínen Debrecen alpolgármestere, Széles Diána, aki a városrész önkormányzati képviselője.

A Nagysándor-telepen esős időben felgyülemlik a nagy mennyiségű csapadékvíz, aminek a kezelése évek óta fokozott problémát jelent. Debrecen önkormányzata rendezni kívánja a városrész közterületeinek csapadékvíz-elvezetését, s ehhez kapcsolódva további utcákat kíván leaszfaltozni. A beruházás összesen 905 millió forintba kerül, a munkálatok pedig már megkezdődtek.

A csapadékvíz elvezetése hamarosan megoldódik

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.