EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Extra

Weisz Fanni édesanyja könyörög a lányáért

Weisz Fanni édesanyja először a Lokálnak mesélte el, mennyire megromlott a kapcsolata lányával, és hogy leendő vejével sem beszélnek. Most nyílt levélben tálalt ki a részletekről: fél, hogy a lányából bohócot csinál a vőlegénye. 

Weisz Fanni édesanyja, Léránt Ágnes abban bízik, hogy lánya hamarosan visszatalál hozzá, de egyelőre a közelgő esküvőjére sem hívta meg, és a siket modell közösségi oldalairól is le van tiltva. – Három éve nem tölthettem vele egy napot sem, nem ölelhettem magamhoz a kislányomat, ami egy anyának a világon a legnagyobb fájdalom. Ez alatt az idő alatt egyszer találkoztunk egy kávéra, majd egy nyilvános sajtóeseményen, de akkor sem tudtam vele négyszemközt beszélni. Közölték, hogy álljak be a rajongók sorába és várjak – mondta legutóbb a Lokálnak Ágnes, aki most egy nyílt levélben tálalt ki a részletekről. – Számomra ismeretlen emberek próbálják irányítani, befolyásolni a siket lányomat, akitől jelenlegi párja elzár. Telefonján úgy kommunikál, mintha a lányom lenne, teljesen furcsa, kislányom természetével ellentétes dolgokat műveltet a gyermekemmel – fakadt ki az édesanya, aki szerint Fanni vőlegénye, Péter, akihez ebben a hónapban hozzá is megy, csak bohócot csinál a lányából, kigúnyolva a siketségét.


Weisz Fanni Szavak bemutató Játékszín (Fotó: Máté Krisztián)

„Ha ön valóban szereti a kislányomat, miért nem mutatja ennek jelét, miért alázza meg többször nyilvánosan, miért nem segíti akkor, amikor bajban van? (…) Miért burkolózik hallgatásba a cég körül kialakult NAV-problémánál? (…) Mit érez, amikor látja, hogy a kislányom csontsovány? Mit érzett akkor, amikor belökte a kislányomat orvul, hátulról egy medencébe, és mindezt megosztotta Facebook-oldalán? Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom? Miért nyilatkozza, ha halló lesz a közös gyermekük, akkor majd Fannit a háta mögött kibeszélik?” – tette fel sorra a kérdéseket Facebook-bejegyzésében az édesanya. Ágnes Fannihoz is intézett néhány sort, ugyanis hiszi, nem a kislánya tehet a kialakult helyzetről.

„Nagyon szeretlek és szeretni foglak mindig, minden élethelyzetben! Rám és a családodra bizton számíthatsz, még a legnagyobb rossz közepette is! (…) Féltünk, hogy valami nagyon rossz fog bekövetkezni az életedben, amennyiben nem hallgatsz szerető családodra!”


Weisz Fanni és Peti
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.

  • Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.