EUR: 321,22 Ft
CHF: 283,70 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Életmód

Whiskeyvel készül kutyás flashmobra Gregor Bernadett

Gregor Bernadett, az Újszínház művésznője bevallotta, rajong Whiskyért! A gyönyörű színésznő azonban nem a szeszes italért van oda, hanem az erre a névre keresztelt skót juhászkutyájáért, akivel együtt hamarosan “villámcsődületen” hívják fel a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.

– Az állatok a gondoskodásért ragaszkodást és szeretetet adnak cserébe. Ez az, amiben sohasem lehet csalódni –  kezdte Gregor Bernadett. – Az állatok tartása persze nem csak örömmel, hanem rengeteg feladattal és felelősséggel is jár. Reggel korábban kelek, hogy megsétáltassam a kutyáimat, tiszta almot rakjak a cicáimnak és átporszívózzam a lakást. Ez nem kevés többletelfoglaltság naponta, de amikor szabad perceimben leülök a kanapéra, biztoslehetek benne, hogy néhány szőrős négylábú azonnal mellém és az ölembe telepszik egy kis simogatásért, engem pedig a velük töltött idő maximálisan megnyugtat, kikapcsol.


Gregor elárulta, a kutyasétáltatás több szempontból is jótékony hatással van rá.

– A rendszeres séta az a fajta testmozgás, amit valóban élvezni lehet, ráadásul a lelkemnek is jót tesz a kutyáimmal közös játék – folytatta a színésznő. – És bár az én életem kizárólag így, az állataimmal teljes, mindig tiszteletben tartom azok életterét, akik másképpen vélekednek.


A színésznő éppen ezért vesz részt szeptember 2-án a a PettBull Kutyás Flashmob rendezvényén is.

– A felelős állatartás nem csak a négylábúak miatt, hanem embertársaink miatt is nagyon fontos – jelentette ki Bernadett. – Aki például kutyát vállal, az figyeljen arra, hogy a kutyapiszkot minden esetben összeszedje maga után és ahol szükséges, pórázon vigye az ebet. Egy kellően szocializált és fegyelmezett kutyus pedig nem gerjeszt konfliktust másokkal, és ez is nagyon fontos szempont.

Gregor Bernadett éppen ezért vesz részt a Vígadó térre, vasárnap meghirdetett eseményen. A rendezvényre minél több olyan ebtartót várnak, aki szeretné megmutatni, hogy a “kutyások” éppoly mértékben tisztelik környezetüket, mint a “kutyátlanok”.

– Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hangulat lesz és Whisky kutyám is remekül fogja érezni magát velem együtt. Remélem, jó sokan leszünk, ezzel is bizonyítva, hogy a város tele van “szuperkutyákkal”!

A kutyás flashmobhoz a zenét “Kalap” Jakab Zsolt szolgáltatja. Az előadóművész arról híres, hogy gyermekműsorainak rendszeres főszereplői az ebek, és a legkisebbeket is igyekszik játszva megtanítani arra, hogyan szabad és kell bánni a négylábú kedvencekkel.

A Lokál az állatkínzás ellen

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk. Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek. Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat! Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon, vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokról, megmentésekről szóló sztorikat is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek

  • Segítség a fogyatékos embereknek

    Segítség a fogyatékos embereknek

    A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola együtt találta ki, hogy olyan embereknek adhassanak munkát és egy jól működő szolgáltatást, akik noha fogyatékossággal élnek, de annál szorgalmasabban tevékenykednének a food truck működtetésében.

  • Ezért fontos a cukorbetegség megelőzése

    Ezért fontos a cukorbetegség megelőzése

    A diabétesz világviszonylatban az egyik legtöbb embert érintő betegség, ma már több, mint 250 millió ember szenved a betegség valamely típusában világszerte, és ez a szám évente 7 millióval nő.