EUR: 323,34 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Veszprém

Zenés estek az Óváros téren

A Világjava Estekkel már augusztus 15-én megkezdődött a nemzeti ünnephez kapcsolódó rendezvénysorozat Veszprém belvárosában. Az Óváros téri szabadtéri színpadon szerdán az Aurevoir, csütörtökön a Góbé, pénteken a Zoord adott koncertet.

Az Aurevoir koncertje nyitotta a Világjava Esteket (fotó: Domján Attila)

A programok az államalapítás napján folytatódtak, hétfőn a Szalézinum és a Laczkó Dezső Múzeum is egész napos programkínálattal várta az érdeklődőket, az Óváros téren pedig kézműves kirakodóvásárt szerveztek. Az önkormányzat központi ünnepségén dr. Orbán Balázs parlamenti és stratégiai államtitkár mondott beszédet.

A Világjava estekkel kezdődtek az ünnepi programok Veszprémben (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.