EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb XI.kerület XXII.kerület

Zenével emelik fel a szívünket

Augusztus 19-én elkezdődött a Sursum Corda – Emeljük föl szívünket! elnevezésű zenei fesztivál, amelyet a Budafokon élő Hegedűs Endre Kossuth-díjas zongoraművész és „szintén zenész” felesége, Hegedűs Katalin szervez Budafok-Tétényben, a kerületben és a szomszédos városrészeken élők örömére.

A 2000-ben megálmodott hangversenysorozatra a zongoraművész házaspár igyekszik mindig változatos, lélekemelő programokat összeállítani, zenésztársainkkal karöltve. Budafok-tétényiek mellett idén is szeretettel várják a budaiakat, csepelieket és pestieket, a zenerajongókat és azokat, akik csak most ismerkednek a klasszikus zene szépségeivel. A belépés minden koncertre ingyenes, így a Fodor Kamaraegyüttes szeptember 13-i előadására is a Vojnovich–Huszár-villa kertjében. A részletes program a Facebookon, a Sursum Corda oldalon található.

Hegedűs Endre Kossuth-díjas zongoraművész, Budafok-Tétény díszpolgára

Szeptember 13-án a Fodor Kamaraegyüttes játszik a villa teraszán

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.