EUR: 333,69 Ft
CHF: 303,46 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Zokogva búcsúztatták élete női Orbán Józsit

Orbán Józsi búcsúztatóján a sztárvilág színe-java mellett élettársa, Andrea, egykori szerelme, Marianna és titkos rajongója, Linda is zokogva emlékezett az énekesre.

Tegnap délelőtt a rajongók, barátok és kollégák búcsút vehettek Orbán Józsitól a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánián. A megemlékezésen mindenki könnyeivel küszködve emlékezett a 100 Folk Celsius legendás énekesére, főként az a három hölgy, akik Józsi életében fontos szerepet játszottak. Legelsőként Andrea jelent meg, aki 15 évig volt a zenész kedvese. – Nagyon nehéz most nekem – mondta Andi a Lokálnak. Közvetlenül utána érkezett meg Marianna tolószékben. A két nő szívélyesen üdvözölte egymást, és könnyes szemmel borultak össze. A szertartás kezdete előtt nem sokkal pedig megjelent a frontember titokzatos rajongója és ápolója, Linda is, akit barátnője vigasztalt.


Az egyházi szertartáson a 100 Folk Celsius tagjai, a Zámbó család, az Első Emeletből Kiki és Bogdán Csaba, valamint Mester Tamás és Fodor Zsóka is megrendülten búcsúzott a legendás énekestől. A megemlékezés elején és végén Benkő László orgonán játszotta el Józsi egyik nagy slágerét, az Országút című számot, míg fia, Balázs a padsorok között emlékezett legjobb barátjára. A mise után pedig a közeli barátok Pinkamindszentre indultak, hogy szülei mellett helyezzék örök nyugalomra Orbán Józsi földi maradványait.

Andrea 15 évig volt Józsi párja


Józsi két nagy szerelme, Andra és Marianna szívélyesen üdvözölték egymást
A Zámbó család is lerótta kegyeletét

 

 

A 100 Folk Celsius tagjai megrendülten vettek búcsút zenésztársuktólBenkő Laci és fia, Balázs a végsőkig Józsi mellett volt

Bogdán Csaba és Kiki is megjelent a megemlékezésen

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek