EUR: 321,76 Ft
CHF: 280,45 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Zokogva búcsúztatták élete női Orbán Józsit

Orbán Józsi búcsúztatóján a sztárvilág színe-java mellett élettársa, Andrea, egykori szerelme, Marianna és titkos rajongója, Linda is zokogva emlékezett az énekesre.

Tegnap délelőtt a rajongók, barátok és kollégák búcsút vehettek Orbán Józsitól a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánián. A megemlékezésen mindenki könnyeivel küszködve emlékezett a 100 Folk Celsius legendás énekesére, főként az a három hölgy, akik Józsi életében fontos szerepet játszottak. Legelsőként Andrea jelent meg, aki 15 évig volt a zenész kedvese. – Nagyon nehéz most nekem – mondta Andi a Lokálnak. Közvetlenül utána érkezett meg Marianna tolószékben. A két nő szívélyesen üdvözölte egymást, és könnyes szemmel borultak össze. A szertartás kezdete előtt nem sokkal pedig megjelent a frontember titokzatos rajongója és ápolója, Linda is, akit barátnője vigasztalt.


Az egyházi szertartáson a 100 Folk Celsius tagjai, a Zámbó család, az Első Emeletből Kiki és Bogdán Csaba, valamint Mester Tamás és Fodor Zsóka is megrendülten búcsúzott a legendás énekestől. A megemlékezés elején és végén Benkő László orgonán játszotta el Józsi egyik nagy slágerét, az Országút című számot, míg fia, Balázs a padsorok között emlékezett legjobb barátjára. A mise után pedig a közeli barátok Pinkamindszentre indultak, hogy szülei mellett helyezzék örök nyugalomra Orbán Józsi földi maradványait.

Andrea 15 évig volt Józsi párja


Józsi két nagy szerelme, Andra és Marianna szívélyesen üdvözölték egymást
A Zámbó család is lerótta kegyeletét

 

 

A 100 Folk Celsius tagjai megrendülten vettek búcsút zenésztársuktólBenkő Laci és fia, Balázs a végsőkig Józsi mellett volt

Bogdán Csaba és Kiki is megjelent a megemlékezésen

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.