2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

20 kilót fogyott Cseke Katinka

A színésznő pajzsmirigyproblémái miatt évek óta küzd túlsúllyal, ám tavasszal elhatározta, hogy szakember segítségével végleg lefogy. Katinka a Lokálnak elárulta: már több mint 20 kilótól szabadult meg, de még mindig nem elégedett.

– Négy hónappal ezelőtt megint gondok voltak a pajzsmirigyemmel, és az alakommal sem voltam elégedett, így hát elhatároztam, hogy szakemberhez fordulok, hogy megszabaduljak a problémáimtól. Az orvos két dolgot tiltott meg nekem: a cukrot és a glutént, ezek elhagyásával az elmúlt időszakban sikerült több mint 20 kilót ledobnom, ami nagyon boldoggá tesz és erőt ad a jövőre nézve. Ugyanis még mindig nem értem el a végcélom, a fogyás második fele pedig mindig sokkal nehezebb, hiszen 105 kilóról könnyebb lefogyni 80-ra, mint onnan 60-ra. Számomra az álomsúly a 65 kiló, és ennek elérésében segít nekem az InDiat, amit Singh Viki ajánlott nekem – árulta el Katinka, aki nemrég egy mókás reklámfilmben is szerepelt, amelyben egy csetlő-botló  karaktert alakít, aki az énekesnő alakját megirigyelve próbálja meg magát átpasszírozni egy kis ablakon, hogy hozzájusson a csodaszerhez, amelynek segítségével ő is könnyedén lefogyhat.


– A felkérésre azonnal igent mondtam, testhezálló feladat. Szeretem az őrült ötleteket, a jó humort és az izgalmas kihívásokat. A forgatást néha a nevetés miatt kellett leállítani. Biztos vagyok benne, hogy nem csak én szerettem meg a végeredményt – mesélte a forgatás kapcsán a színésznő, aki nemrég tért haza a Kanári-szigetekről, ahol büszkén mutatta meg újdonsült alakját.

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek