2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Egyéb Eger

75 éves Harmati László

Ránézésre éveket tagadhatna le Harmati László, Eger legismertebb üzletembere – ezt sportos életmódjának, optimista életszemléletének és állandó tenni akarásának köszönheti.

Az idén 75 éves vállalkozó Abasáron született, később a fővárosban tanulta a vendéglátós szakmát, a főiskola elvégzését követően visszatért Heves megyébe, és több komoly megbízást kapott mint szállodai szakember. Első nagy munkája a mátrafüredi Mátra Szálló volt, majd Gyöngyösön áruház-igazgatóként is dolgozott, és végül Egerben telepedett le. Egyik legismertebb és legelismertebb munkája a Hotel Eger & Park wellness- és konferenciakomplexum, amely szinte egész évben telt házzal üzemel, rengeteg rendezvény színhelye. Nevéhez fűződik az egerszalóki Termál Hotel és Kemping, valamint a mátraszentimrei Narád Hotel megnyitása, aminek eredményeként 2010-ben megkapta az Év Szállodása díjat, és életműdíjjal is jutalmazták.


Két gyermeke és unokái szintén Egerben élnek, büszkék a fiatalos, sikeres családfőre, aki minden reggelt tenisszel indít, és egész nap azon dolgozik, hogy jobbá tegye vállalkozásait.

Kapcsolódó Cikkek