EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Eger

75 éves Harmati László

Ránézésre éveket tagadhatna le Harmati László, Eger legismertebb üzletembere – ezt sportos életmódjának, optimista életszemléletének és állandó tenni akarásának köszönheti.

Az idén 75 éves vállalkozó Abasáron született, később a fővárosban tanulta a vendéglátós szakmát, a főiskola elvégzését követően visszatért Heves megyébe, és több komoly megbízást kapott mint szállodai szakember. Első nagy munkája a mátrafüredi Mátra Szálló volt, majd Gyöngyösön áruház-igazgatóként is dolgozott, és végül Egerben telepedett le. Egyik legismertebb és legelismertebb munkája a Hotel Eger & Park wellness- és konferenciakomplexum, amely szinte egész évben telt házzal üzemel, rengeteg rendezvény színhelye. Nevéhez fűződik az egerszalóki Termál Hotel és Kemping, valamint a mátraszentimrei Narád Hotel megnyitása, aminek eredményeként 2010-ben megkapta az Év Szállodása díjat, és életműdíjjal is jutalmazták.


Két gyermeke és unokái szintén Egerben élnek, büszkék a fiatalos, sikeres családfőre, aki minden reggelt tenisszel indít, és egész nap azon dolgozik, hogy jobbá tegye vállalkozásait.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.