EUR: 322,08 Ft
CHF: 284,08 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Sopron

A bor ünnepe

Idén is különleges helyszíneken és színes programokkal várják a helyieket a Soproni Szüreti Napok rendezvényen szeptember 7. és 9. között. A jó hangulatú esemény amellett, hogy kiváló lehetőséget biztosít a soproni és környékbeli pincészeteknek boraik bemutatására, a helyi tehetségeknek, zenekaroknak, néptáncegyütteseknek is teret ad a fellépésre. A három nap alatt a várkerületi nagyszínpadon, valamint a Bástya Gödör Pódium Színpadán lesz a műsor, a hivatalos megnyitót pedig pénteken 18 órától tartják.

Fotó: Leczovics Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.