EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Egyéb Tatabánya

A guruló gasztronómia kiválóságai érkeznek

Készíthetünk és kóstolhatunk is finomságokat szeptember 15-én Tatabányán, a Csónakázó-tó partján. Az elmúlt évhez hasonlóan ugyanazon a napon és megegyező helyszínen várja a szervező Tatabánya Pont a Food Truck Show látogatóit és a Faszén Fesztivál csapatait.

A Faszén Fesztivál és Food Truck Show színpadán késő délután fellép Fenyő Miklós. A gasztronómiai kínálat tartogat meglepetéseket, hiszen a Csónakázó-tó partjára leparkolnak a hazai street food ismert autós képviselői. Nem csoda, hiszen ezek a stílusos büfékocsik mostanában élik virágkorukat Magyarországon. A guruló gasztronómia képviselőinek krémje tehát szeptemberben begurul Tatabányára. Az idei esztendőben a Faszén Fesztivál a Családok Éve jegyében is zajlik. Ez lényeges, hiszen amellett, hogy felhívja a figyelmet a családok és az összetartozás fontosságára, azon családok számára, amelyek indulnak a versenyen, a nevezési díjat a Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház átvállalja.


A főzőverseny és a street food-finomságok mellett zenés-táncos bemutatók is várják az érdeklődőket: színpadra lép többek között a Bányász Mazsorett Együttes és az A-Force1 Táncsport Egyesület is.

A Faszén Fesztivál minden évben nagy siker

Kapcsolódó Cikkek