2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Győr

A hazáért teszik!

Katonai közelharc is szerepel az önkéntes területvédelmi tartalékos katonák kiképzésében
Fotó: Mekliz Fotóstúdió

Az éleslövészeti feladatokat is sikerrel hajtották végre a megyei önkéntes területvédelmi tartalékos katonák a harcászati foglalkozáson, amelyet nemrég tartottak a győrszentiváni lőtéren. A kiképzésen 43 önkéntes területvédelmi tartalékos katona és a kiképzőik vettek részt. A feladatok között szerepelt katonai közelharc és egészségügyi ismeretek is, sőt a gépkarabély összeszerelését és a tárazását is gyakorolniuk kellett azoknak, akik úgy gondolták, szabadidejük egy részét a haza védelmére fordítják. Csatlakozni még mindig lehet!

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.