EUR: 357,29 Ft
CHF: 337,79 Ft
2020. április 07., kedd
Herman

Belföld

A hazai startup vállalkozások globális versenyképessége a tét

A jövő mobilitásának három legfontosabb alappillére kerül terítékre a Hello Tomorrow magyarországi debütáló rendezvényén.

A Millenáris Park B épületében rendezik meg szeptember 27-én a Hello Tomorrow globális szervezet magyarországi debütáló eseményét, ahol kiemelt nemzetközi és hazai előadók, kiállítók, befektetők, állami döntéshozók, akadémikusok és vállalati szakértők részvételével vitatják meg a jövő mobilitásának három legfontosabb alappillérét: az energia hasznosítást, a digitalizációt, vagyis az ipar 4.0-át és a fenntarthatóság kérdéskörét.


A Hello Tomorrow magyarországi képviselete 2018. januárjában alakult meg, a szervezet célja pedig egy olyan tudományos magyar startup ökoszisztéma kiépítése, amely integrálható a nemzetközi hálózatba. A HT feladatának tekinti, hogy megakadályozza az ígéretes magyar tehetségek és technológiák elkallódását, továbbá felkeltse a nemzetközi figyelmet a hazai kihívások és innovációk irányába, valamint fokozza a magyarországi vállalkozások globális versenyképességét a legújabb technológiák feltárásával és bevonásával.

A konferencia három legfőbb kérdése, hogy miként alakulnak át a közlekedési rendszerek és miként járulnak hozzá a fenntarthatósághoz, valamint hogy milyen szerepet játszanak a régió startup vállalkozásai a szektor átformálódásában és végezetül, hogy mely technológiák teszik lehetővé azt, hogy az e-mobilitás széles körben elterjedjen. A konferencia kiváló lehetőséget nyújt a résztvevőknek a kapcsolatépítésre, üzleti tárgyalások megszervezésére és inspirálódásra egyaránt, a rendezvény különleges hangulatához interaktív tárgyak, szimulátorok, E-Mobi kiállítóterem és az egykori Ganz gyár monumentális miliője járul hozzá.

A konferencia az Innovációs és Technológiai Minisztérium, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Magyar Nemzeti Kereskedőház, BNP Paribas “worldwide partner”, E-Mobi innovációs fő partner és kiemelt nagyvállalati partnerek támogatásával, szakmai kontribúciójával valósul meg.

Kapcsolódó Cikkek