EUR: 363,70 Ft
CHF: 344,13 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Egyéb Tatabánya

A jók között a legjobbakat díjazták

A megye gazdasági, kulturális és sportéletének kiválóságait köszöntötte a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a Jászai Mari Színházban pénteken, a Megyei Príma Díjátadó Gálaesten. A tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskola is a kitüntetettek között volt.

– A kerek jubileum utáni utolsó év már csak a hab volt a tortán, igaz, annak is minden napját élveztem – fogalmazott a zeneiskola leköszönő vezetője, a saját megfogalmazása szerint 30+1 évet az intézmény élén töltő Dezső Marianna. – Amikor az iskola élére kerültem, még sokkal kisebb helyen és kevesebben dolgoztunk. Igazi elhivatott kollektíva alakult ki, amelyből egy mag azóta is megmaradt.


Dezső Mária három évtizednyi munkájáért kapta a díjat

Dezső Marianna és az általa vezetett intézmény az elmúlt évtizedek során több szakmai elismerést is begyűjtött, az egyik igazán különleges azonban idén, a Príma díjjal vált valóra.

– Ez egyértelműen az itt végzett munkánk megkoronázása – mondta el a pedagógus és zongoraművész. – Hatalmas öröm, hogy a szűk környezetünkben tevékenykedő vállalkozások is elismerésre méltó műhelyként tekintenek ránk.

Az Erkel Ferenc Zeneiskola Dezső Marianna vezetésével az elmúlt évtizedekben rendszeres házigazdája volt tehetséggondozó versenyeknek, megyei és országos hangszeres találkozóknak. Nemzetközi hírű művészeket látott vendégül, és a Tatabányai Fesztivál elnevezésű programsorozatot is életre hívta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.