EUR: 365,04 Ft
CHF: 345,70 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Belföld

A jövő közlekedése Budapesten

A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

A Hello Tomorrow (HT) globális szervezet küldetése, hogy a vállalkozószellemű kutatókat összekapcsolja az állami döntéshozókkal, nagyvállalatokkal, finanszírozókkal, véleményvezérekkel, és ennek eredményeként a XXI. század kihívásaira megoldást nyújtó, piacképes projektek szülessenek.


A Hyperloop vákuumvasút kapszulájának prototípusa is látható lesz a Millenárison

2018. szeptember 27-én a Millenáris Parkban, a magyarországi Hello Tomorrow képviseletének bemutatkozó rendezvényén a központi téma a jövő mobilitása lesz az energiahasznosításban, a digitalizációban és a  fenntarthatóságban. A konferencia nemzetközi előadói között szerepelnek a HT globális versenyének tavalyi győztesei, valamint Los Angelesből, Madridból, Barcelonából, Berlinből és Isztambulból érkező startupalapítók.

A kapcsolódó kiállításon Magyarországon először tekinthető meg a Tesla alapítója, Elon Musk Hyperloop-kapszulájának prototípusa, valamint 3D-nyomtatással készült egyedi motorok, drónbiciklik és különböző virtuálisvalóság-alkalmazások.

Kapcsolódó Cikkek