EUR: 314,43 Ft
CHF: 278,50 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

A jövő közlekedése Budapesten

A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

A Hello Tomorrow (HT) globális szervezet küldetése, hogy a vállalkozószellemű kutatókat összekapcsolja az állami döntéshozókkal, nagyvállalatokkal, finanszírozókkal, véleményvezérekkel, és ennek eredményeként a XXI. század kihívásaira megoldást nyújtó, piacképes projektek szülessenek.


A Hyperloop vákuumvasút kapszulájának prototípusa is látható lesz a Millenárison

2018. szeptember 27-én a Millenáris Parkban, a magyarországi Hello Tomorrow képviseletének bemutatkozó rendezvényén a központi téma a jövő mobilitása lesz az energiahasznosításban, a digitalizációban és a  fenntarthatóságban. A konferencia nemzetközi előadói között szerepelnek a HT globális versenyének tavalyi győztesei, valamint Los Angelesből, Madridból, Barcelonából, Berlinből és Isztambulból érkező startupalapítók.

A kapcsolódó kiállításon Magyarországon először tekinthető meg a Tesla alapítója, Elon Musk Hyperloop-kapszulájának prototípusa, valamint 3D-nyomtatással készült egyedi motorok, drónbiciklik és különböző virtuálisvalóság-alkalmazások.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.