EUR: 331,22 Ft
CHF: 301,48 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

A jövő közlekedése Budapesten

A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

A Hello Tomorrow (HT) globális szervezet küldetése, hogy a vállalkozószellemű kutatókat összekapcsolja az állami döntéshozókkal, nagyvállalatokkal, finanszírozókkal, véleményvezérekkel, és ennek eredményeként a XXI. század kihívásaira megoldást nyújtó, piacképes projektek szülessenek.


A Hyperloop vákuumvasút kapszulájának prototípusa is látható lesz a Millenárison

2018. szeptember 27-én a Millenáris Parkban, a magyarországi Hello Tomorrow képviseletének bemutatkozó rendezvényén a központi téma a jövő mobilitása lesz az energiahasznosításban, a digitalizációban és a  fenntarthatóságban. A konferencia nemzetközi előadói között szerepelnek a HT globális versenyének tavalyi győztesei, valamint Los Angelesből, Madridból, Barcelonából, Berlinből és Isztambulból érkező startupalapítók.

A kapcsolódó kiállításon Magyarországon először tekinthető meg a Tesla alapítója, Elon Musk Hyperloop-kapszulájának prototípusa, valamint 3D-nyomtatással készült egyedi motorok, drónbiciklik és különböző virtuálisvalóság-alkalmazások.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

    Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

    A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

  • A Liget Projektről is hazudott Karácsony

    A Liget Projektről is hazudott Karácsony

    Bár a programjában Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester azt ígérte, hogy leállítja a Liget Projektet, ezt az ígéretét kénytelen volt módosítani arra, hogy a Városligetben nem kaphat új épület építési engedélyt.