2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Mráz Ágoston Sámuel: A közép-európai blokk erős és egységes

A közép-európai blokk erős és egységes – mondta a Nézőpont csoport vezetője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Mráz Ágoston Sámuel kijelentette: a migráció fontos témává vált, de az nemcsak a migránsokról szól, hanem többek között a szuverenitásról, a társadalmak jövőjéről is. Ezek a kérdések pedig egyre jobban összekovácsolják az közép-európai országokat – tette hozzá.


Az elemzőt Angela Merkel német kancellár és Andrej Babis cseh kormányfő tanácskozásáról kérdezték. Mráz Ágoston Sámuel szerint a találkozó utáni sajtótájékoztató nagyon hasonló volt Angela Merkel és Orbán Viktor közös sajtótájékoztatójához. Mindketten méltatták a gazdasági együttműködést, ugyanakkor elmondták, hogy a migrációval kapcsolatban ellentétes állásponton vannak.

Mráz Ágoston Sámuel szerint Andrej Babis Orbán Viktor “harcostársa”, mindketten ugyanolyan fontosnak tartják a migráció elleni küzdelmet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.