2018. december 14., péntek
Szilárda

PR

A legjobbakra készülj!

Budapest ad otthont a 2018-as szakmák Európa-bajnokságának, a EuroSkills Budapest 2018-nak. Szeptember 26-28. között 37 versenyszámban méri össze tudását Európa 530 legtehetségesebb fiatal szakembere. A nemzetközi verseny kiváló alkalom arra, hogy a magyar fiatalok bebizonyítsák, hogy tudásuk és tehetségük európai szinten is versenyképes.

A szakmák Európa-bajnokságának megrendezésével Magyarország újra bizonyíthatja, hogy a legmagasabb szinten képes európai, szakmai rendezvényeket lebonyolítani. A régióban először a magyar fővárosban rendezik meg ezt a nívós nemzetközi szakmai versenyt. A kétévente megrendezésre kerülő EuroSkills versenyeket nem véletlenül szokták a „szakmák Európa-bajnokságaként” emlegetni, hiszen különböző szakmákban mérik össze tudásukat a versenyzők. A tét, illetve a verseny színvonala azonban korántsem marad el a sportolók számára rendezett Európa-bajnokságokétól. A EuroSkills versenyek ugyanolyan nagyszabású, tömegeket megmozgató rendezvények, mint a sportról szóló társaik. Az idei EuroSkills-en 28 ország 530 versenyzője, várhatóan 80 000 látogató előtt száll majd harcba az „Európa legjobbja” címért.


A EuroSkills versenyeken minden országból csak a legtehetségesebb fiatal szakemberek vehetnek részt, akik már számos nemzeti selejtezőn a legjobbaknak bizonyultak. A 3 napos verseny szlogenje így nem is lehetne más, mint a „Legjobbakra készülj!”, kiemelve, hogy szeptember 26-28. között a fiatal szakemberek nemzetközi elitjével találkozhatnak a versenyre látogatók.

A EuroSkills Budapest 2018 arra is kiváló alkalmat ad, hogy a fiatal magyar szakemberek bebizonyítsák a hazai és nemzetközi közönség előtt, hogy szaktudásuk és tehetségük nem marad el nyugat-európai társukétól. A háromnapos ingyenes rendezvényre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Drukkoljunk együtt a magyar csapatnak a Hungexpo-n!


További információ az esemény weboldalán, illetve az esemény facebook oldalán található.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy nemzet ügye a családtámogatás

  Egy nemzet ügye a családtámogatás

  A magyar jövő a magyar gyermekekben van. A népesedési problémákra nem a migráció, nem a bevándorlók tömeges betelepítése a megoldás, hanem a gyermeket nevelő családok támogatása és a fiatalok gyermekvállalásának elősegítése.

 • Jövőre biztosan malacunk lesz!

  Jövőre biztosan malacunk lesz!

  Ki mondhatja magát igazán a szerencse kegyeltjének? Aki a megfelelő csillagjegyben vagy a kínai horoszkóp szerint a tökéletes évben született?

 • Óriási változások a családpolitikában

  Óriási változások a családpolitikában

  A szocialista–liberális kormányok 2010 előtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány–Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13.