EUR: 327,22 Ft
CHF: 300,82 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Belföld

A magyarok 70 százaléka elutasítja a kötelező kvótát

A magyar polgárok mintegy 70 százaléka elutasítja a kötelező betelepítési kvótát – mondta Deák Dániel elemző, a Figyelő munkatársa szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A műsorban arról beszéltek, hogy a Századvég Alapítvány felmérése szerint a megkérdezett lakosok többsége elutasítja a Sargentini-jelentést.

Deák Dániel felidézte, a közvélemény-kutatás eredménye szerint a magyar lakosság többsége egyetért azzal, hogy a menekültkérelmet benyújtók a tranzitzónában várakozzanak az eljárás befejezéséig.

Kapcsolódó Cikkek

  • Zivatarok hozhatnak felfrissülést

    Zivatarok hozhatnak felfrissülést

    A sok napsütés mellett változó mennyiségű fátyol- és gomolyfelhőre számíthatunk, de északnyugaton, északon időnként erősebben is megnövekedhet a felhőzet, és elsősorban ott fordulhat elő kisebb eső, záporeső.

  • Bemutatták Salgótarján Fidesz-KDNP-s polgármesterjelöltjét

    Bemutatták Salgótarján Fidesz-KDNP-s polgármesterjelöltjét

    Szabó Csaba, a salgótarjáni Fidesz-KDNP frakció önkormányzati képviselője lesz a kormánypártok polgármesterjelöltje a Nógrád megyei városban; a politikust Becsó Zsolt (Fidesz) országgyűlési képviselő, választókerületi elnök, Becsó Károly (Fidesz) országgyűlési képviselő és Skuczi Nándor (Fidesz-KDNP), a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke szerdán sajtótájékoztatón mutatta be.